Perquè ens agraden les tradicions, la cuina de l’àvia i ens encanta jugar amb el menjar… et presentem la nostra nova pizza ceretana de temporada:
PIZZA DE TRINXAT DE CERDANYA I BOTIFARRA NEGRA
El trinxat, un plat tan típic de Cerdanya que com diuen per aquí ‘ara està de moda’, però als que ens agrada la seva història i les arrels, sabem que per a la Cerdanya és una mica més. Un plat associat a la fam, als temps de guerra, a records d’altres èpoques.
Aquest plat ens apropa a aquesta cuina: simple i robusta, que ens omple de records d’altres temps. És per això que el Trinxat de Cerdanya és més que un plat tradicional, per això vam voler fer la nostra versió Pizzera.
El seu ingredient principal: 1 Trinxat casolà, amb col d’hivern, la seva patata i els seus secrets. I perquè ens ho permetem, li incorporem botifarra negra!
Ideal per acompanyar amb un bon vi negre i un foc de llar, recordant altres èpoques. Coneix el nostre servei a domicili o per emportar AQUÍ.
M’encantaria saber Què històries o records et suggereix el Trinxat de la Cerdanya? Explica’ns!