PUIGCERDÀ 972 88 00 88 | BELLVER DE CERDANYA 973 51 03 77 | ESCADARCS 972 14 44 10

PUIGCERDÀ 972 88 00 88
BELLVER DE CERDANYA 973 51 03 77
ESCADARCS 972 14 44 10

TOUS LES JOURS DE 19H À 24H, DU VENDREDI AU DIMANCHE ET LES JOURS FÉRIÉS DE 12H À 16H.

TOUS LES JOURS DE 19H À 24H
DE FR-F ET LES JOURS FÉRIÉS ÉGALEMENT DE 12H À 16H.

Compartim amb tu com fer la teva pizza casolana i passar un dia rodó amb els teus

(ENLLAÇ VÍDEO AQUÍ )

 

Estem amb tu.

 

  • En aquests moments difícils pel confinament, també volem estar amb tu.
  • Sabem fer pizzes i avui volem mostrar-te a través d’un taller casolà: com pots cuinar la teva pizza a casa.
  • Volem compartir amb tu i amb els teus un moment rodó al més pur Pizza Stick.

 

INGREDIENTS:

1 kg de farina

Una culleradeta de sal

45 / 50 grams de llevat fresc

1/2 litre d’aigua tèbia

RECEPTA:

  • Amassar fins a formar una massa homogènia.
  • Formar una bola i deixar descansar a la mesada.
  • Col·locar farina per sota i tapar amb un drap de cuina i que no entri aire per ningun forat.
  • Deixar reposar 30 minuts.
  • Preescalfa el forn a 180º
  • Un cop ha pujat, fer diferents pastes segons el teu motlle.
  • Escampa la massa amb els dits amb moviments suaus per estirar-la (prèviament has d’oliar els motlles).
  • Col·loca tomàquet o la base que tu vulguis i porta-la a forn 10 minuts.
  • Un cop fora, posa tota la teva creativitat i utilitza els ingredients de la teva nevera.
  • Finalment posa-de nou al forn fins que el formatge s’enrosseixi i verifica que la base queda cuita ‘i llista per gaudir!
  Ànims!

Aquí estem en Nahuel i jo (Andrea Di Bella) compartint amb tu com fer la teva pizza casolana i passar un dia rodó amb els teus cuinant entre xerrades i somriures al voltant d’una pizza com fèiem a casa meva amb el meu avi.

Un vídeo sincer i transparent des de la cuina de casa amb la nostra única intenció de compartir una recepta i passar una estoneta junts.

No som experts en fer vídeos de cuina, però l’important és la intenció i que volem acompanyar-te encara que sigui una estoneta per alleujar el que estem vivint.

T’apuntes a cuinar la teva Pizza Stick?

Pas de commentaires

Poster un commentaire

Nous avons un gagnant dans notre folie des fromages locaux !

🎉🧀 La pizza La Cabra d'Or de Montmelús de notre pizzeria à Puigcerdà a conquis vos palais. 🍕😋

En raison de la production limitée de fromage tendre de Montmelús, cette pizza sera de retour en avril. En attendant, découvrez-en plus dans notre blog et essayez nos autres spécialités dans l'espace Nous vous attendons !

Qu'allez-vous essayer ?

🍯 L'Auténtica Roques Blanques (Bellver)

La Cabra d'Or de Montmelús (Puigcerdà) : 

🌱 La Verda del Marrà