PUIGCERDÀ 972 88 00 88 | BELLVER DE CERDANYA 973 51 03 77 | ESCADARCS 972 14 44 10

PUIGCERDÀ 972 88 00 88
BELLVER DE CERDANYA 973 51 03 77
ESCADARCS 972 14 44 10

DAILY 19H - 24H | FRI - SUN AND PUBLIC HOLIDAYS ALSO FROM 12H TO 16H.

DAILY 19H - 24H
FROM FR-F AND PUBLIC HOLIDAYS ALSO FROM 12H TO 16H.

Compartim amb tu com fer la teva pizza casolana i passar un dia rodó amb els teus

(ENLLAÇ VÍDEO AQUÍ )

 

Estem amb tu.

 

  • En aquests moments difícils pel confinament, també volem estar amb tu.
  • Sabem fer pizzes i avui volem mostrar-te a través d’un taller casolà: com pots cuinar la teva pizza a casa.
  • Volem compartir amb tu i amb els teus un moment rodó al més pur Pizza Stick.

 

INGREDIENTS:

1 kg de farina

Una culleradeta de sal

45 / 50 grams de llevat fresc

1/2 litre d’aigua tèbia

RECEPTA:

  • Amassar fins a formar una massa homogènia.
  • Formar una bola i deixar descansar a la mesada.
  • Col·locar farina per sota i tapar amb un drap de cuina i que no entri aire per ningun forat.
  • Deixar reposar 30 minuts.
  • Preescalfa el forn a 180º
  • Un cop ha pujat, fer diferents pastes segons el teu motlle.
  • Escampa la massa amb els dits amb moviments suaus per estirar-la (prèviament has d’oliar els motlles).
  • Col·loca tomàquet o la base que tu vulguis i porta-la a forn 10 minuts.
  • Un cop fora, posa tota la teva creativitat i utilitza els ingredients de la teva nevera.
  • Finalment posa-de nou al forn fins que el formatge s’enrosseixi i verifica que la base queda cuita ‘i llista per gaudir!
  Ànims!

Aquí estem en Nahuel i jo (Andrea Di Bella) compartint amb tu com fer la teva pizza casolana i passar un dia rodó amb els teus cuinant entre xerrades i somriures al voltant d’una pizza com fèiem a casa meva amb el meu avi.

Un vídeo sincer i transparent des de la cuina de casa amb la nostra única intenció de compartir una recepta i passar una estoneta junts.

No som experts en fer vídeos de cuina, però l’important és la intenció i que volem acompanyar-te encara que sigui una estoneta per alleujar el que estem vivint.

T’apuntes a cuinar la teva Pizza Stick?

No Comments

Post A Comment

We have a winner in our Local Cheese Madness!

🎉🧀 The pizza La Cabra d'Or of Montmelús of our pizzeria in Puigcerdà has conquered your palates. 🍕😋

Due to the limited production of tendre de Montmelús cheese, this pizza will be back in April. In the meantime, find out more in our blog and try our other specialities in the We are waiting for you!

What are you going to try?

🍯 L'Auténtica Roques Blanques (Bellver)

La Cabra d'Or de Montmelús (Puigcerdà): 

🌱 La Verda del Marrà