PUIGCERDÀ 972 88 00 88 | BELLVER DE CERDANYA 973 51 03 77 | ESCADARCS 972 14 44 10

PUIGCERDÀ 972 88 00 88
BELLVER DE CERDANYA 973 51 03 77
ESCADARCS 972 14 44 10

TODOS DÍAS 19H - 24H | DE VIER A DOM Y FESTIVOS TAMBIÉN DE 12H A 16H

TODOS DÍAS 19H - 24H
DE V-D Y FESTIVOS TAMBIÉN DE 12H A 16H

Gràcies Pizza Lover!

Et vull agrair que hagis tingut el teu moment rodó a Pizza Stick aquest estiu ♡

En temps com els que vivim, ens adonem que les prioritats canvien. Les persones que ens envolten es tornen en el més important i els petits moments són essencials per fer del nostre dia un dia rodó.

Avui vull donar-te les gràcies. Simplement per seguir confiant en nosaltres, per ajudar-nos a fer realitat el nostre somni, a aconseguir que la nostra empresa segueixi estant aquí per a tu. Volem repartir alegria, omplir la teva vida amb moments per recordar i per créixer, també volem millorar en tots els aspectes possibles.

 

Amb cada visita teva, podem seguir mantenint el nostre equip ben cuidat, motivats i amb cada vegada millors condicions de treball. No només som una pizzeria, tenim una família darrere molt gran, que vol créixer, seguint els nostres valors i posant el nostre granet de sorra per fer un món millor. No creus que tots podem donar el millor de nosaltres en tot moment?

Per tot això vull dir-te Gràcies: perquè has estat aquí, encara que no sempre siguem perfectes, encara que hagis d’esperar o ens equivoquem en la comanda. El que si puc dir-te, és que busquem sempre donar-li la volta a la pizza, i si ens equivoquem, et mirem d’oferir-te la millor solució possible.

 

Imatge d’un dels valors principals del nostre manifest #PizzaStick per una vida rodona: la Gratitud.

També estic molt agraïda a tots els treballadors, proveïdors i equip que ho han fet possible ♡

Ens hem adonat de l’important que és envoltar-se de grans professionals i grans persones, sobretot enen moments de canvis. Un dels valors que remarquem en el nostre manifest és la gratitud i just necessitem agrair les persones que fan possible que seguim oferint el millor de nosaltres.

CLIENTS: gràcies per la vostra comprensió, el bonrotllisme i les ganes de viure moments rodons amb nosaltres durant tot l’estiu.

EQUIP: gràcies per estar al peu del canó, representant l’esperit Pizza Stick a primera fila adaptant-se als protocols. Sense aquest gran equip res seria possible, em sento molt afortunada de comptar amb vosaltres.

PROVEÏDORS I PROFESSIONALS EN LÍNIA: gràcies  per la ràpida atenció, suport i adaptació per solucionar i comunicar cada novetat i ajudar-nos a créixer en moments d’incertesa. Tenir a prop a professionals així ens dóna confiança i tranquil·litat per fer realitat els nostres projectes.

Pizzes artesanals per davant, un gran equip per darrere.

Estigues atent/a al nostre Instagram, mencionarem als professionals que volem agraïr.

No Comments

Post A Comment