PUIGCERDÀ 972 88 00 88 | BELLVER DE CERDANYA 973 51 03 77 | ESCADARCS 972 14 44 10

PUIGCERDÀ 972 88 00 88
BELLVER DE CERDANYA 973 51 03 77
ESCADARCS 972 14 44 10

TODOS DÍAS 19H - 24H | DE VIER A DOM Y FESTIVOS TAMBIÉN DE 12H A 16H

TODOS DÍAS 19H - 24H
DE V-D Y FESTIVOS TAMBIÉN DE 12H A 16H

Eleva el teu estat d’ànim amb la playlist de Pizza Stick

 

Yeps Pizza Lover!

Quin any ple de sorpreses! Nosaltres estem al màxim d’inspiració, encara que no et puc negar que amb tot el vaivé que vivim en el sector, és cert que aquesta motivació puja i baixa.

Per mantenir la motivació alta i gaudir de la nostra feina, el meu equip i jo vam crear una llista de Spotify ? que creiem que és TOP per pujar la moral. Esperem que t’acompanyi també en els moments que necessitis carregar piles. Hi ha una miqueta de tot!

? Et ve de gust escoltar-la i ajudar-nos a crear la llista mentre gaudeixes del teu moment Pizza Stick? ? Qualsevol cançó que vulguis incorporar comenta aquest blog, som tot ulls ? per veure les teves propostes, però atenció! és una playlist col·laborativa, així que pots afegir tu mateix@ la cançó que vulguis, entre tots creem la llista perfecta pels #PizzaLovers. ?

Troba fent clic AQUí o clica directament la playlist a continuació la nostra proposta de Spotify i gaudeix-la mentre esperes que arribi la teva ComandaStick a casa i sempre que vulguis elevar el teu estat d’ànim ?

 

 

Nosaltres mentrestant: seguim preparant la teva pizza amb la millor vibra perquè la gaudeixis a casa teva o on tu vulguis. Recorda que pots venir a recollir la teva comanda o si prefereixes: truca’ns i te la portem a casa teva.

>>>Consulta aquí tota la informació sobre el nostre servei a domicili o comanda per emportar<<<

 

A més a més, ens adaptem cada dia per seguir tots els protocols i recomanacions de seguretat i el més important: tenim ganes de repartir pizza per tots els racons de la comarca: Pizza Stick està a Puigcerdà, Bellver de Cerdanya, Escadarcs (Alp) i ara com a novetat també a Llívia!!

Com sempre: gràcies per ser al nostre costat, treballem molt per donar el millor de nosaltres i crear un moment rodó del qual puguis gaudir amb els teus.

 

 

Comenta el blog recomanant-nos cançons que trobis a faltar o afegeix-la tu mateix@, ja que es una PLAYLIST COL·LABORATIVA! Et llegim Pizza Lover:

 

No Comments

Post A Comment